Teknoloji

TomTom trafik sıkışlığını gösteren GO Mobile uygulamasını Android için ücretsiz sunuyor

tomtom-go-mobile-110315

TomTom, trafik sıkışıklığı ve EDS uyarılarını da gösterebilen GO Mobile uygulamasını duyurdu. Türkiye’deki Android telefonlara da ücretsiz olarak indirilebilecek TomTom GO Mobile uygulamasını kullananlar, istedikleri takdirde her ay 75 km.’ye kadar ücretsiz kullanım hakkı elde ediyor. 1 yıl sınırsız kilometre kullanım hakkı da 41,99 TL karşılığında kullanıcılara verilecek. Ayrıca 3 yıllık kullanım da 94,99 TL’lik ücretle elde edilebilecek.

TomTom GO ile aynı kullanıcı arayüzüne sahip olan bu uygulama sürücülerin her gün hedeflerine daha hızlı şekilde ulaşmalarına yardımcı oluyor. Yeni uygulama küresel harita lisans özelliği taşıyor, kullanıcılar herhangi bir ağ bağlantısı olmasa bile uygulamayı tüm dünyada diledikleri gibi kullanma hakkına da sahip oluyor.

TomTom Tüketici Birimi Genel Müdürü Corinne Vigreux konuyla ilgili olarak “Android için TomTom GO Mobile uygulaması, akıllı telefonlarında TomTom’u en iyi şekilde deneyimlemek isteyen sürücüler için geliştirildi. Mobil çözümlerimizi, her sürücünün TomTom Trafik ile navigasyon deneyimi yaşama şansına sahip olması için tamamen yeniden tanımladık. Artık tüm Android sahipleri trafik sıkışıklığından kaçabilir ve ulaşmak istedikleri yere daha hızlı varabilirler.” şeklinde görüş belirtti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER