Teknoloji

Todoist Android uygulaması güncellemeyle düzenli kalmayı kolaylaştırıyor

todoist-android-230615

Todoist, kalabalık yapılacaklar listesi uygulamaları pazarının dikkat çeken üyelerinden biri konumunda. Uygulamanın Android versiyonu için yayınlanan son güncelleme, iOS versiyonuna geçtiğimiz ilkbaharda eklenen özellikleri getiriyor. Bu güncellemeyle birlikte kullanıcılar gerekli tüm bilgileri ana görev ekranı üzerinden girebilecek.

Gerekli bilgi girişinin sağlanmasının ardından Todoist, tüm gerekli bilgileri kullanıcılar için sınıflandıracak ve gerekli etiketleri oluşturacak. Şirket, Android uygulaması için yayınlanan son güncellemeyle organize olmaya harcanan zamanın azalacağına ve daha fazla işin halledileceğine dikkat çekti.

iOS uygulamasına birkaç ay önce eklenen görevler için başlangıç ve bitiş tarihi ekleme özelliği, yayınlanan son güncellemeyle Todoist Android uygulamasına da geldi. Görevlere yeni katılımcı eklemek, sürükleme hareketleriyle alt görev oluşturmak veya listedeki bir madde için bitiş tarihi eklemek, yeni üretkenlik araçları ve Google’ın Material Design anlayışına uygun yeni tasarım dili, Todoist Android uygulamasının yenilikleri arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER