Teknoloji

Artık tablet ve katlanabilir telefonlarda TikTok videolarını izlemek daha keyifli olacak

tiktok tablet

Artık daha büyük ekranlı ve katlanabilir cihazlarda TikTok‘un “Sizin İçin” sayfasında düşünmeden gezinmek mümkün olacak. TikTok tablet ve katlanabilir telefon uygulaması için hazırladığı güncellemeyle daha büyük ekranlarda “gelişmiş netlik” ile video izlenmesinin önünü açıyor.

Artık tablet ve katlanabilir ekranlı telefonlarda TikTok videolarının gösterildiği sayfanın üst ve alt kısımlarında sekmelere ve öne çıkan videolara erişimi kolaylaştıran bir gezinme çubuğu bulunuyor Buna ek olarak, güncellemeyle birlikte telefon ya da tableti yatay tutarak da video izlenebilecek. Bu da TikTok kullanıcılarına yatay formatta içerik üretme imkanını sunuyor.

TikTok bir taraftan da kullanıcıların oyun, yemek veya moda gibi belirli kategorilerdeki videoları keşfetmesine imkan sağlayan Konu Akışları gibi özellikleri denemeye devam edeceğini de belirtti.

TikTok tablet ve katlanabilir ekran deneyimini iyileştirmenin dışında da yenilikler test ediyor

TikTok tablet ve katlanabilir ekran deneyimini geliştirirken; bir yandan da kullanıcılara içerik sunmanın yeni yollarını araştırıyor. Bu araştırmalar kapsamında yapay zekâ destekli bir sohbet robotu fikrini sessiz sedasız test eden şirket, kısa video konusunda hâlâ lider olsa da Instagram Reels ve YouTube Shorts gibi rakiplerine karşı avantaj kazanmak için çalışmalarını da sürdürüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER