Eğlence

The Wolf Among Us 2’nin çıkışı 2024’e ertelendi

the wolf among us 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bigby Wolf’un hikayesinde bir sonraki bölümü görmek için biraz daha sabretmek gerekecek. Telltale Games, The Wolf Among Us 2’nin çıkışının 2024’e ertelendiğini duyurdu. 2013’te çıkan ilk oyun, Fables çizgi romanından uyarlanmıştı.

Telltale Games tarafından Twitter’dan yapılan açıklamada, şirketin ekibinin sağlığını koruma konusunda kararlı olduğunun altı çizildi. Bu açıklama, Telltale Games’in geçmişte çok çektiği “tükenmişlik sendromu”ndan korunma isteğini gözler önüne seriyor.

IGN‘e konuşan Jamie Ottilie, oyunun geliştirme ekibinin Unreal Engine 4’ten Unreal Engine 5’e geçiş yapması gerektiğini belirtti. Bu geçiş, şimdiye kadar yapılan çalışmaların büyük kısmının tekrarlanmasını gerektiriyor. Prodüksiyondaki diğer zorluklar da işin içine girince oyunun 2023’e yetişmesinin mümkün olmadığı anlaşılıyor.

Ottilie, şu ifadeleri kullandı: “Oyun yapmak zor ve zaman gerektiren bir şey. Ve hazır olmayan bir şeyi çıkarmak hiçbirimize fayda getirmez.”

The Wolf Among Us 2’nin geliştirme sürecine pandemi darbe vurmuştu

The Wolf Among Us 2’nin duyurusu 2019’un aralık ayında yapılmıştı. Ancak pandeminin de etkisiyle oyunun geliştirme süreci Telltale’in öngördüğünden daha uzun sürmüştü. Şirket, The Expanse’in uyarlamasının ise bu yıl bitmeden oyuncularla buluşması hedefleniyor.

İLGİLİ HABERLER