Eğlence

Netflix’ten yeni bir The Witcher projesi daha

the witcher netflix
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix, The Witcher ile yakaladığı başarıyı ve ivmeyi sonuna kadar kullanma konusunda kararlı görünüyor. Şirket, Güney Koreli animasyon yapımcısı Studio Mir ile The Witcher’ın animasyon filmi için beraber çalıştığını açıkladı.

The Witcher’ın animasyon macerasının detayları şu an için bilinmiyor. Ancak Netflix’ten yapılan açıklamada, filmde Kıta’nın karşı karşıya kaldığı yeni ve güçlü bir tehditin görüleceği belirtildi. Şirket, “The Witcher: Nightmare of the Wolf” adını taşıyacak olan filmin mevcut dizinin dünyasına da ayrı bir boyut ekleyeceğinin altını çizdi. Dizi ve animasyon arasındaki bağlantının nasıl işleyeceği ise hâlâ belirsizliğini koruyor.

Filmin seslendirme kadrosunda kimlerin bulunacağı şu an için açıklanmış değil. The Witcher’ın baş yapımcısı olan Lauren Hissrich ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda animasyon filmini bir yılı aşkın bir süredir sır gibi sakladığını dile getirdi. Bu paylaşım, projenin ne kadar uzun süredir geliştirildiğini göstermesi açısından önem taşıyor.

Netflix The Witcher ile uzun bir yolculuk planlıyor

Nightmare of the Wolf için çalışan ekipte Hissrich’in yanı sıra bir diğer yapımcı Beau DeMayo da bulunuyor. Studio Mir ise The Legend of Korra ve yine Netflix’te yayınlanan Voltron: Legendary Defender gibi popüler animasyonların yapımcısı olarak ün kazanmıştı.

Netflix’in açıkladığı son rapor, The Witcher’ın yayınlandıktan sonra dört hafta içinde 76 milyon hesap tarafından izlendiği belirtilmişti. Şirketin CEO’su Reed Hastings de The Witcher’ın uzun süre boyunca devam edeceğinin işaretini vermişti.

İLGİLİ HABERLER