EğlenceManşetler

The Witcher üçüncü sezon bölümleriyle Henry Cavill’i “kahramanca” uğurlayacak

netflix aralık 2021 the witcher henry cavill

The Witcher‘ın yeni sezonunda Henry Cavill son kez Rivialı Geralt olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Üçüncü sezonun yazımı ve çekimi sırasında bu ayrılık gündemde olmasa da, The Witcher Henry Cavill’i yeni bölümleriyle “kahramanca” uğurlayacak. Konuyla ilgili açıklama, dizinin yaratıcısı ve baş yapımcısı Lauren Hissrich tarafından yapıldı. Hissrich, ekibin Cavill’in dizideki dönemini en uygun şekilde onurlandırmayı istediğini belirtti.

Hissrich, üçüncü sezonun temelinde Andrzej Sapkowski imzalı The Witcher kitaplarının dördüncüsü olan Nefret Çağı’nın bulunduğunu dile getirdi. Hissrich, üçüncü sezonun şimdiye kadarki en net “birebir uyarlama” olduğunun altını çizdi.

Cavill’in The Witcher’dan ayrılığı konusunda çok sayıda farklı iddia gündeme gelmişti. Bunlardan biri, Cavill’in kitapların uyarlanma şeklinden dolayı mutsuz olduğu idi. Ancak bu iddia daha önce Hissrich tarafından reddedilmişti. Bu iddia senarist Beau DeMayo tarafından ortaya atılmıştı.

The Witcher Henry Cavill yerine Liam Hemsworth ile yola devam edecek

Hissrich, son röportajında üçüncü sezon ve Cavill’in ayrılığıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Geralt tarafsız kalmaktan vazgeçiyor ve Ciri’ye ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya başlıyor. Bana göre; bu, böyle bir amaçla yazılmamasına rağmen, yapabileceğimiz en kahramanca uğurlama olacak. Geralt dördüncü sezonda yeni bir misyonla karşımıza çıkacak. Bu beklediğimizden daha farklı bir Geralt olacak.”

Hissrich’in bahsettiği “beklenenden farklı Geralt” farklı bir isim tarafından canlandırılacak. The Witcher Henry Cavill’in yerine Liam Hemsworth’ün başrolüyle dördüncü sezonda izleyicilerin karşısına çıkacak. Ancak bunun öncesinde 2023’ün yaz aylarında üçüncü sezon bölümleri yayınlayacak.

İLGİLİ HABERLER