Eğlence

The Witcher’ın üçüncü sezonunun resmi fragmanı yayınlandı: Kanlı savaşlar, korkutucu yaratıklar ve çok daha fazlası izleyicileri bekliyor

the witcher

Summer Game Fest, sadece oyun duyurularına ev sahipliği yapmadı. Netflix’in popüler dizisi The Witcher’ın üçüncü sezonunun resmi fragmanı da etkinlikte paylaşıldı. Fragman, dizinin izleyicilerinin aşina olduğu her şeyi barındırıyor: Kanlı savaşlar, korkutucu yaratıklar, ateşli büyüler ve sosyal konularda tuhaf olan bir Geralt yine izleyicileri bekliyor.

Dizinin yeni sezonunun ilk kısmı 29 Haziran’da izleyicilerle buluşacak. İkinci kısım ise 27 Temmuz’da ekrana gelecek. Netflix benzer bir stratejiyi geçtiğimiz yıl Stranger Things için de uygulamıştı. Stranger Things’in dördüncü sezonunun ilk kısmı mayıs ayının sonunda, ikinci kısmı ise temmuz ayının hemen başında paylaşılmıştı.

Netflix, Witcher evrenini 2019’da dizinin yayınlanmasından bu yana genişletmeye devam ediyor. İlk sezonun ardından ikinci sezon, bir animasyon filmi ve başrolünü Michelle Yeoh’un üstlendiği bir “yan hikaye” dizisi ekranlara gelmişti. Şimdi de, oldukça kapsamlı olan üçüncü sezon iki parçaya bölünmüş şekilde yayınlanacak.

The Witcher beşinci sezon onayını da almıştı

Bu sezondan sonra Geralt rolünde Henry Cavill yerine Liam Hemsworth’ü göreceğiz. Dizinin dördüncü sezonu için yapım süreci devam etse de, gelecek planlamasında hız kesilmiş değil. The Witcher, beşinci sezon onayını da kısa bir süre önce almıştı.

İLGİLİ HABERLER