Eğlence

Netflix The Witcher’ın beşinci sezonu için hazırlıklara başladı

netflix the witcher
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix The Witcher’ın üçüncü sezon bölümlerini henüz yayınlamış değil. Ancak şimdiden dizinin beşinci sezonu için hazırlıklar şimdiden başlamış durumda. Deadline sitesine konuşan dizinin rol direktörü Sophie Holland, “Dördüncü sezonun çekimlerine Liam Hemsworth ile başlamak üzereyiz. Sonra kısa bir ara olacak ve beşinci sezonun çekimlerine başlayacağız.”

Dizinin üçüncü sezon bölümlerinin ilk kısmı 29 Haziran’da ekrana gelecek. Sezonun ikinci kısmı ise temmuzda yayınlanacak. Bundan sonra dizi için işler biraz ilginçleşecek. Dördüncü sezonla birlikte Liam Hemsworth başrol Geralt karakterini Henry Cavill’den devralacak. Netflix’in şimdiden beşinci sezon hazırlığı yapması, şirketin Hemsworth’e bir hayli güvendiğini gösteriyor.

Şirketin The Witcher dizisini sürdürmek istemesine şaşırmamak gerekiyor. Dizi ilk sezonundan beri büyük ilgi görüyor. Bu ilgi, The Witcher evreninden yan hikayelerin de önünü açmıştı.

Netflix The Witcher evreninden bir dizi ve film çıkarttı

Netflix The Witcher serisinden önce Nightmare of the Wolf isimli bir animasyon filmi çıkarmıştı. Daha sonrasında ise The Witcher dizisinden daha önceki bir dönemi anlatan The Witcher: Blood Origin dizisi izleyicilerle buluşmuştu.

İLGİLİ HABERLER