Eğlence

The Sims 4’te oyuncular kristal ve metal ustası olabilecek

the sims 4 crystal creations

Electronic Arts ve Maxis, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series  X|S ve Xbox One sistemleri için ve PC’de EA app, Mac için Origin, Epic Games Store ve Steam aracılığıyla 29 Şubat’ta satışa sunulacak olan yeni Stuff Pack’i, The Sims 4 Crystal Creations’ı duyurdu.

Crystal Creations Stuff Pack ile oyuncular, Sim’lerinin ruh hallerini, ilişkilerini, kariyerlerini ve yaşamlarını etkileyebilecek yeni bir gemoloji becerisine sahip olacaklar. Ustalıkla kesilmiş yeni kristalleri evin her yerinde sergileyerek, bunları çarpıcı mücevher parçaları üretmek için kullanabilecek ve farklı özellikleri ortaya çıkarmak için kristalleri ay ışığında şarj edebilecek.

Çeşitli göz kamaştırıcı eşyaları yaratmak için Sim’ler gemoloji becerisini geliştirebilecekler. Bu parlak yeni beceri, gemoloji masasında el sanatlarını pratik ederek öğrenilebilecek. Çarpıcı yeni tasarımlarla takılar üretecek ve değerli taşları kesebilmek mümkün olacak. Sim’lerin becerileri geliştikçe yarattıklarının kalitesi de artacak. 

The Sims 4 Crystal Creations, 22 özel metalle geliyor

The Sims 4 Crystal Creations ile sim’ler en sevilen kristal çeşidini seçmekten, gümüş, altın veya pembe altın gibi bir kristale en uygun metalleri seçmeye kadar şeyleri yapabilecek ve renkli mücevherlerle kendilerini usta bir zanaatkar gibi hissedecek.

the sims 4 crystal creations

Ayrıca oyun dünyasında bulunan Baconite, Death Metal ve Romantium gibi 22 metalden herhangi birini kullanmak mümkün olacak. Bir değerli taşın mükemmel şeklini seçerek sevgi veya dostluk mesajı gönderebilecek; kalp, plumbob veya gnome şekli dahil 10 farklı kesim arasından seçim yapabilecek.

the sims 4 crystal creations

İLGİLİ HABERLER