Eğlence

Netflix’in ilk canlı spor yayını “The Netflix Cup” F1 pilotlarını ve golf oyuncularını bir araya getirecek

the netflix cup

Netflix ilk canlı spor yayınında Formula 1 pilotlarını ve golf oyuncularını bir araya getirecek. Platformun Full Swing belgeselinde boy gösteren golf oyuncuları ve Drive to Survive’ın yıldızları olan Formula 1 pilotları, The Netflix Cup isimli turnuvada bir araya gelecek. Etkinlik Türkiye saatiyle 15 Kasım’da 01.00’da başlayacak.

Turnuva, ABD’nin Las Vegas şehrindeki Wynn Golf Kulübü’nde gerçekleştirilecek. Turnuvada F1 tarafını Alex Albon (Williams Racing), Pierre Gasly (BWT Alpine F1), Lando Norris (McLaren Racing) ve Carlos Sainz Jr. (Scuderia Ferrari) temsil edecek. Golf tarafında ise PGA Tour’dan Rickie Fowler, Max Homa, Collin Morikawa ve Justin Thomas boy gösterecek.

Turnuvada bir Formula 1 pilotu ve bir golf oyuncusu bir araya gelecek. Oluşturulan dört grup, sekiz delikli bir maç yapacak. Burada en iyi sonucu elde eden iki takım finale yükselecek ve ilk Netflix Kupası’nın sahibi olmak için mücadele edecek.

Netflix’in Formula 1’in yayın haklarını almayı planladığına dair haberler bir süredir gündemde. Şirketin Las Vegas’ta gerçekleştirilecek F1 yarışından hemen önce bu organizasyonu planlamasının ilginç bir dokunuş olduğu söylenebilir. Netflix’te henüz canlı spor yayınları mevcut değil. Ancak platformda çok sayıda spor belgeseli ve programını bulmak mümkün. Yine de, rakip servislerin canlı spor yayınlarına yönelmesi, Netflix’i de bu konuda daha aktif davranmaya itmiş gibi görünüyor.

The Netflix Cup, Netflix’in ilk canlı yayını olmayacak

The Netflix Cup, Netflix’in ilk canlı yayın tecrübesi olmayacak. Şirket ilk olarak geçtiğimiz nisan ayında Love Is Blind: The Live Reunion’ı canlı olarak yayınlamış, ancak bazı teknik sorunlarla karşılaşmıştı. Komedyen Chris Rock’ın gösterisinin canlı yayını ise sorunsuz olarak gerçekleştirilmişti.

İLGİLİ HABERLER