Ulaşım

Tesla Model 3 satışlarını artırmak için farklı yöntemler deniyor

tesla model 3

Tesla Model 3 satışlarını artırma konusunda kararlı görünüyor. Bu hedefi gerçekleştirmenin yolu ise müşterilere arabalarını mümkün olduğunca hızlı biçimde teslim etmekten geçiyor. Şirketin bunun için farklı yöntemler denediği söyleniyor.

Electrek sitesinde yer alan habere göre, Tesla daha önce Model 3 için rezervasyon yaptıran bazı müşterilerine arkadan çekişli modellerde “anında teslimat” teklifi sunuyor. İlk olarak Model 3 siparişlerinin başladığı günde rezervasyon yaptıranlara bu teklifi sunan şirketin 10 Eylül’den itibaren daha fazla müşterinin kapısını bu teklifle çalacağı belirtiliyor.

Tesla’nın bu yolla kaç otomobil teklif edebileceği henüz bilinmiyor. Ancak şirketin müşteri tercihlerine göre şekillenmeyen arkadan çekişli RWD modellerini kalabalık gruplar hâlinde ürettiği biliniyor. Bazı müşterilerin istedikleri kurulum olmasa da, otomobillerine hızlı biçimde kavuşmak için Tesla’nın teklifini kabul edebileceği belirtiliyor.

Tesla Model 3 için sunduğu bu teklifle otomobilin kendisi için kârlı bir proje olduğunu da göstermeye çalışıyor. Bunun için üretim kapasitesini ve teslimat sayısını artırmayı hedefleyen şirket, yeni teklifiyle de hedefine ulaşmak için ne kadar istekli olduğunu gözler önüne seriyor.

İLGİLİ HABERLER