Teknoloji

TeknoSA Preo ailesini aksesuarlarla genişletiyor

teknosa preo aksesuarTeknoSA Preo markası altında sunduğu kendi ürünlerinin sayısını artırıyor. Daha öncesinde Preo P1 ve P2 akıllı telefon ve Pwatch akıllı saatleri piyasaya süren şirket, şimdi de kullanıcılara kulaklık, taşınabilir hoparlör, fare, klavye, harici batarya ve selfie çubuğu gibi ürünleri kapsayan aksesuar ailesini satışa sunuyor.

Preo serisi aksesuarları içinde göze ilk çarpan “selfie kiti” oluyor. Kitin içinde selfie çubuğunun yanı sıra uzaktan kumanda ve panorama lens bulunuyor. Kite sahip olmak için 49 TL ödemek gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: TeknoSA Preo P1 İncelemesi

Preo aksesuarları içinde müzik dinlemeyi sevenleri memnun edecek ürünler de önemli bir yer tutuyor. Siyah, beyaz, pembe, turuncu, mavi ve sarı renk seçenekleri bulunan Bluetooth hoparlör, 79 TL gibi uygun bir fiyat karşılığında satılacak. Preo Bluetooth kulaklıkların fiyat etiketinde ise 99 TL yazıyor. Kablolarla problemi olmayanlar ise 59 TL ödeyerek Preo kablolu kulaküstü kulaklıklara sahip olabilecek.

Günümüzde pek çok insanın yanından ayırmadığı bir ürün haline gelen harici bataryalar da TeknoSA Preo aksesuar ailesi içinde yer alıyor. 2800, 7200 ve 10400 mAh kapasite seçeneği bulunan bataryaların fiyatları 39 ila 109 TL arasında değişiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: TeknoSA Preo P2 İncelemesi

Preo ailesine eklenen aksesuarlar sadece mobil cihaz kullanıcılarına hitap etmiyor. Siyah, beyaz, mavi ve pembe renk seçeneklerine sahip kablosuz fare, 29 TL’den satışa sunuluyor. Farenin yanına bluetooth klavye eklemek isteyenler içinse siyah ve beyaz renk alternatifleri bulunuyor. İkili sete sahip olmak için 69 TL ödemek gerekiyor.

Preo aksesuar serisindeki ürünlere fiziksel TeknoSA mağazalarının yanı sıra teknosa.com üzerinden erişilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER