Teknoloji

Teknosa mağazaları 1 Haziran’da sağlık önlemleriyle birlikte yeniden açılıyor

Teknosa mağazalarını 1 Haziran'da sağlık önlemleriyle birlikte yeniden açıyor

Teknosa yeni koronavirüs salgınına karşı tedbir amacıyla 22 Mart tarihinden bu yana kapalı olan Türkiye genelindeki mağazalarının kapılarını 1 Haziran’da açıyor. Şirket çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı ve güvenliği için aldığı önlemlerle birlikte mağazalarını açacağını duyurdu. Teknosa, aradan geçen zaman zarfında Teknosa.com ve mobil platformları üzerinden tüketicilerle buluşmaya devam ettiğini kaydetti.

Yeni dönemdeki tedbirlerle ilgili bilgi veren Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, düzenli sağlık kontrolünden geçen ve her gün ateşleri ölçülen ekiplerin, kişisel koruyucu ekipmanları ile sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde müşterilerine hizmet vereceğini kaydetti. Mağazalar ve tüm ürünler, Sabancı Üniversitesi tarafından geliştirilen, bakteri ve virüslere karşı 3 aya kadar hijyen sağlayan Antimic ve diğer önerilen temizlik malzemeleriyle sürekli dezenfekte edilecek. Mağazalardaki hava dolaşımının en sağlıklı noktaya getirilmesi için de tüm havalandırma sistemlerinin kontrolünün yapıldığını kaydetti. “Bunun yanı sıra çalışanlarımız için maske, eldiven, siperlik gibi tüm ekipmanların teminini ve kullanımı ile ilgili tüm bilgilendirmeleri gerçekleştiriyoruz.”

Öte yandan tüm Teknosa mağazaları içinde el dezenfektan noktaları bulunacak. Müşteriler ise Teknosa mağazalarında en az 8 metrekarede bir kuralına göre ağırlanacak. Bununla ilgili olarak mağazalarda yönlendirme işaretleri, bilgilendirici materyaller ve sosyal mesafe aralıkları konusunda uyarılar bulunacak. Ayrıca sürekli anonslar ile hatırlatmalar da yapılacak.

Öte yandan Teknosa, mağazalara gitmeyi tercih etmeyen tüketiciler için Teknosa.com’da hizmetleri ni olduğu gibi sürdürmeye devam edecek. Teknoloji ürün ihtiyaçlarının önemli hale geldiği bu süreçte, ürünlerle ilgili soru sormak, satın alma sürecinde ve sonrasında tıpkı Teknosa mağazalarında olduğu gibi uzmanlarla konuşup bilgi almak isteyen müşteriler için Teknosa.com üzerinden verilen canlı destek ve danışmanlık hizmeti sürecek.

İLGİLİ HABERLER