Eğlence

Nintendo yeni Süper Mario Kardeşler filminin vizyon tarihini şimdiden duyurdu

super mario bros. süper mario kardeşler

2023 çıkışlı ilk Süper Mario Kardeşler filminin başarısından bir hayli memnun olan Nintendo ve Illumination, ikinci filmin vizyon tarihini şimdiden duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, film 3 Nisan 2026’da vizyona girecek. Bu müjdeli haberi Nintendo America X hesabı üzerinden Süper Mario serisinin yaratıcısı Shigeru Miyamoto verdi.

Filmle ilgili detaylar şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak Miyamoto, ekibin Mario dünyasını genişletmek için mesai harcadığını ve izleyicilere parlak ve neşeli hikayeler sunacağını belirtti.

Miyamoto’nun açıklamaları, yeni filmin bir “devam filmi” niteliğinde olmayacağını düşündürüyor. Ancak bunun henüz kesin olmadığını belirtmek gerekiyor. Duyuru videosunda Miyamoto ile birlikte ekrana çıkan Illumination’dan Chris Meledandri de ekibinin hâlihazırda sahnelerin senaryosunu hazırladığını ve yeni ortamlar için set tasarımları geliştirdiğini belirti. Animasyonların ise yakında hazırlanmaya başlaması planlanıyor.

Süper Mario Kardeşler filmi ABD’de bazı sinemalarda yeniden vizyona girecek

Geçtiğimiz yılın nisan ayında vizyona giren ilk Süper Mario Kardeşler filmi, oldukça sağlam bir açılış yapmış ve video oyunlardan uyarlanan filmler arasında başlangıç rekorunu kırmıştı. Haziran ayının başı itibarıyla filmin küresel gişe hasılatı 1.3 milyar dolara ulaşmıştı. Film, ABD’de 28 Haziran’da bazı sinemalarda yeniden vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER