Eğlence

Super Mario Bros. filminden yeni bir video paylaşıldı

super mario bros.
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nintendo merakla beklenen Super Mario Bros. filminden yeni bir kesit daha paylaştı. 30 saniyelik bu klip, filmin geçtiğimiz kasım ayında yayınlanan fragmanında görülen bir sahneyi biraz daha detaylı şekilde gözler önüne seriyor.

Yayınlanan son videonun asıl önemi ise Donkey Kong’un Seth Rogen’in seslendirmesiyle ilk kez duyulması oluyor. Mario ilk defa 2013 tarihli Super Mario 3D World’de giydiği kedi kostümünü filmde de bir kez daha üstüne geçiriyor.

Mario’yu görünce kahkahalarını tutamayan Donkey Kong, “Kedi kutusunu aldın! Üzgünüm” dedikten sonra “Şimdi öleceksin” diyerek sözlerini tamamlıyor.

Bu son videoyla birlikte filmin seslendirme kadrosunun tamamının sesi şimdiden duyulmuş oluyor. Filmin İngilizce versiyonunda Mario’yu Chris Pratt, Bowser’ı Jack Black ve Peach’i de Anya Taylor-Joy seslendiriyor.

Super Mario Bros. filmi 7 Nisan’da vizyona girecek

Mario’nun yaratıcısı Shigeru Miyamoto, Nintendo’nun Donkey Kong’u bu film için 1994’ten sonra ilk kez yeniden tasarladığını belirtmişti. Şirket söz konusu tarihte Donkey Kong’u üç boyutlu ortama taşımıştı. Yeni filmde ise Donkey Kong daha “çizgi filmsel” bir görüntüde olacak.

Super Mario Bros. filmi 7 Nisan’da vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER