Eğlence

Super Mario Bros. filminin yeni fragmanı daha fazla ipucu veriyor

super mario bros.

Nintendo merakla beklenen yeni Super Mario Bros. filminin ikinci fragmanını paylaştı. Ekim ayında kısa bir video yayınlayan oyun devi, yeni fragmanda film hakkında biraz daha somut fikir edinmek mümkün hâle geliyor.

Fragmanda Chris Pratt tarafından seslendirilen Mario’nun yanı sıra Anya Taylor-Joy’un seslendirdiği Princess Peach, Seth Rogen’ın seslendirdiği Donkey Kong’u da görmek mümkün oluyor. Buna ek olarak, Rainbow Road ziyaretiyle Mario Kart serisine bir saygı duruşunda bulunulması da dikkat çekiyor.

Mario ve Zelda serilerinin yaratıcısı Shigeru Miyamoto’nun verdiği bilgiye göre, Nintendo Donkey Kong modelini 1994’ten bu yana ilk defa yeniledi. Şirket 1994’te Donkey Kong Country ile Donkey Kong modelini 3D olarak güncellemişti. Miyamoto, filmde Donkey Kong’un orijinal versiyonundan izler taşıdığını belirtti.

Super Mario Bros. 7 Nisan 2023’te vizyona girecek

Yeni Super Mario Bros. filmi renkli ve akışkan görüntülerinin yanı sıra Mario oyunlarına yönelik referanslarıyla serinin hayranlarını sevindirecek gibi görünüyor. Film, 7 Nisan 2023’te izleyicilerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER