Eğlence

Street Fighter 6 demo sürümü ile heyecan dorukta!

Street Fighter 6, oyuncuların heyecanla beklediği oyunlardan biri ve çıkışına az bir süre kalmışken, şimdiden PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları için demo sürümü yayınlandı. Xbox Series X/S ve PC oyuncuları ise 26 Nisan’da demoyu deneyimleyebilecek.

Demo sayesinde, World Tour adlı tek oyunculu modun bir bölümüne göz atabilecek ve tam sürümde kullanılabilecek özel bir avatar oluşturma fırsatı yakalayacaksınız. Elbette, avatara erişebilmek için oyunun tam sürümünde de aynı platformda oynamanız gerekecek.

Perşembe günkü gösteride Capcom, oyun hakkında birçok yeni bilgi paylaştı. Bu bilgiler arasında, oyunun ilk yılında dört yeni karakterin ekleneceği bilgisi dikkat çekiyor: Rashid yaz 2023’te, A.K.I. sonbahar 2023’te, Ed 2024 kış başında ve Akuma 2024 ilkbaharında oyuna dahil olacak. World Tour modunun RPG öğeleri içereceği ve beceri puanlarıyla beceri ağacının oyunculara sunulacağı belirtildi. Bunun yanı sıra, oluşturulan World Tour avatarları çevrimiçi “Avatar Savaşları”nda kullanılabilecek.

Yeni erişilebilirlik özelliklerine de değinildi. Bunlar arasında, otomatik saldırı gerçekleştiren bir kontrol şeması bulunuyor. Ayrıca, “Battle Damage” adı verilen yeni özellik sayesinde, karakterler dövüş sırasında yıpranma ve yırtılma efektleri gösterebilecek, ancak bu özellik yalnızca belirli çevrimdışı modlarda kullanılabilir.

Street Fighter 6 hakkında daha fazla bilgi ve detay için gösteriyi izlemeniz tavsiye edilir. Oyunun çıkış tarihi ise 2 Haziran olarak planlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER