Eğlence

Stranger Things 3. sezon yayın tarihi açıklandı – Video

stranger things 3. sezon afişi

Netflix, en çok ilgi gören dizilerinden bir tanesinin yeni sezon tarihini tam da yeni yıla girerken açıkladı. Bir bakıma Stranger Things dizinin hayranlarına güzel bir yılbaşı hediyesi vermiş oldu.

Stranger Things 3. sezon yayın tarihi 4 Temmuz 2019 olarak açıklandı. Yeni sezon yayın tarihi ile birlikte 3. sezona ait ilk afiş de ortaya çıktı. Afişte “Bir yaz her şeyi değiştirebilir.” sloganı yer alıyor.

Dizide bir grup genç havai fişekler eşliğinde eğlenirken, onların ön planında da usulca yaklaşmakta olan bir yaratık dikkat çekiyor.

Netflix yakın zamanda yeni sezonun sekiz bölüm uzunluğunda olacağını açıklamıştı. Daha önce öğrendiğimiz kadarıyla, dizide yepyeni Starcourt Alışveriş Merkezi hikâyelerin merkezinde yer alacak. Burası Upside Down için bir kapı ve kötülüklerin kaynağı işlevi görecek.

Dizinin ürkütücü havası ve konusu dikkate alındığında, sıcak ve aydınlık yaz aylarında yeni bölümlerin çıkacağını görmek biraz sıra dışı sayılır. Ancak gelecek sezon yaz ayında geçtiği için yayın tarihi de mantıklı görünebilir.

stranger things 3. sezon afişi

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER