EğlenceManşetler

Stranger Things 3. sezon için en son fragman yayında – Video

stranger things 3. sezon fragmanı

Netflix’in ilgi gören ve bilinen dizilerinden olan Stranger Things, 4 Temmuz tarihinde üçüncü sezonu ile geliyor. Bunun öncesinde Stranger Things 3. sezon final fragmanı yayınlandı.

Sekiz bölüm sürecek olan üçüncü sezonda neler yaşanacağını gösteren bu son fragman, bir Hollywood filmi havasını taşıyor. Fragman heyecan çıtasını biraz daha yükseltiyor ve her şeyin normalde olduğundan daha da etkileyici hissedilmesini sağlıyor.

Aynı zamanda fragmanın dizinin evrimini daha da ileri taşıdığını söyleyebiliriz. Yavaş ilerleyen ve anlaşılması biraz güç olan birinci sezonun ardından daha şiddetli bir ikinci sezon gelmişti. Üçüncü sezon ise bir aksiyon filmi havası taşıyor.

Stranger Things, insanları hayal gücünü kullanmaya teşvik eden ve korkuya yönelten bir dizi olarak başlamıştı. Ancak geldiğimiz noktada fragmandan görüyoruz ki, aksiyon sahneleri, lanetli kahramanlar ve çocukları hurda araçların arkasında sinmeye zorlayan kükreyen canavarlar fragmanda epey fazla miktarda yer alıyor. Stranger Things hayranlarını çok farklı bir üçüncü sezon bekliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER