EğlenceManşetler

Stranger Things 3. sezon resmi fragmanı yayında – Video

stranger things 3. sezon 4.
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix, Stranger Things‘in geri dönüşünü işaret ettikten sadece bir gün sonra Stranger Things 3. sezon fragmanının tamamını yayınladı.

Fragman çetenin ikinci sezonda gerçekleşen olaylardan beri neler yaşadığı, hayatlarının ve Indiana Hawkins şehrinin nasıl değiştiği konusunda bir bakış atmayı sağlıyor. Çocukların yetişkinlik dönemlerinin başlangıcına girmeleriyle birlikte, grup dinamiği de açık biçimde değişiyor. Ancak yeni ve uğursuz bir tehdit de ufukta görünüyor.

Fragman sadece dizinin genç yıldızlarını göstermekle kalmıyor. Aynı zamanda herkesin favori bebek bakıcısı olan Steve Harrington (Joe Keery) gibi bazı eski karakterleri de ekrana getiriyor. Aynı zamanda dizinin oyuncu kadrosuna bazı yeni yüzlerin de katıldığını görüyoruz. Şehrin yeni belediye başkanını oynayacak Cary Elwes da fragmanda belirgin biçimde görünüyor. Onun da, Starcourt Alışveriş Merkezi’nin açılışını da içeren yeni sezonda önemli rol oynayacağı söyleniyor.

Modasından müziğine ve özenle hazırlanmış alışveriş merkezi setine kadar, Stranger Things’in 3. sezonu dizinin 80’lerin ruhunu en fazla yansıtan sezonu olabilir. Ne var ki, fragmanın kapanış anları dizinin korku dizisi ruhundan çok uzaklaşmayacağını gösteriyor.

Stranger Things 3. sezonda kimleri izleyeceğiz?

Stranger Things Sezon 3 orijinal oyuncu kadrosunun üyelerini muhafaza ediyor. Winona Ryder’ı Joyce Byers, David Harbour’ı Polis Şefi Jim Hopper, Finn Wolfhard’ı Mike Wheeler, Noah Schnapp’i Will Byers, Millie Bobby Brown’ı Eleven, Caleb McLaughlin’i Lucas Sinclair, Gaten Matarazzo’yu Dustin Henderson, Cara Buono’yu Karen Wheeler, Natalia Dyer’ı Nancy Wheeler, Charlie Heaton’ı Jonathan Byers, ve daha önce bahsettiğimiz Steve Harrington’ı da Joe Keery olarak izleyeceğiz. 2. sezonda katılan Dacre Montgomery ve Sadie Sink de sırasıyla, Billy ve Max rollerinde geri dönüyor.

Cary Elwes’in Belediye Başkanı Kline olarak karşımıza çıkmasının yanı sıra, üçüncü sezonda Maya Thurman-Hawke’u Robin, Jake Busey’yi Bruce ve Francesca Reale’yi de Heather rollerinde izleyeceğiz.

Dizinin yaratıcıları Duffer Kardeşler, üçüncü sezonda da senaryodan sorumlu olacaklar. Aynı zamanda birkaç bölümü de Shawn Levy ile birlikte yönetecekler.

2018’de beş Primetime Emmy Ödülü sahibi olan dizi, 13 dalda daha aday gösterilmişti. Stranger Things, 4 Temmuz’da 3. sezonu ile Netflix’e geri gelecek. O tarihte sezonun sekiz bölümü birden yayında olacak.

İLGİLİ HABERLER