Eğlence

Squid Game’in yeni sezonu için beklenen açıklama geldi

squid games netflix yeni sezon

Son zamanların en çok konuşulan dizilerinden biri olan Squid Game için beklenen yeni sezon açıklaması nihayet geldi. İlgili açıklamayı dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk yaptı.

Associated Press tarafından paylaşılan kısa videoda Hwang, ikinci sezon için çalışmaların başladığını belirtti. Videoda Hwang’ın hemen yanında duran ve dizide Gi-hun karakterini canlandıran oyuncu Lee Jung-jae de yeni sezonla ilgili olarak “Şu anda kafamda. Hâlihazırda süreci planlıyorum” ifadesini kullandı.

Netflix’in Squid Game’e ikinci sezon onayı vermesine pek şaşırmamak gerekiyor. Squid Game, platform tarihinin en iyi başlangıcını yapan dizi olmuş ve 17 günde 111 milyon izleyiciye ulaşmıştı. Bu başarının ardından Netflix, dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk ile üç filmlik bir anlaşma da yapmıştı.

Hwang Dong-hyuk, Squid Game yeni sezon bölümleriyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “İkinci sezon için çok fazla baskı, çok fazla istek ve çok fazla sevgi var. Bize başka bir seçim şansı bırakmamışsınız gibi hissediyorum. Yeni sezonun nasıl şekilleneceği konusunda bir şey söylemek için erken. Ancak size Gi-hun’un geri döneceğinin sözünü veriyorum.”

İLGİLİ HABERLER