Eğlence

Squid Game’in yeni sezonu için Netflix’ten doğrulama geldi

netflix squid game emmy

Squid Game 2. sezon bölümleri için Netflix’ten beklenen açıklama nihayet geldi. Şirketin 2021’in dördüncü çeyreğine ait finansal sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda konuşan eş CEO ve içerik şefi Ted Sarandos, dünya genelinde büyük ilgiyle karşılanan dizinin yeni bölümlerinin geleceğini belirtti.

Fidelity Yönetim ve Araştırma isimli şirketten Nidhi Gupta, Netflix’in şimdiye kadarki en popüler dizisinin yeni bölümlerinin gelip gelmeyeceği sorusunu yöneltti. Sarandos, bu soruya “Kesinlikle. Squid Game evreni daha yeni başladı” şeklinde yanıt verdi.

Daha önce dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, yeni sezonun işaretini vermiş ve süreci planlama aşamasında olduğunu belirtmişti. Sarandos, Squid Game 2. sezon bölümlerinin yayın tarihi konusunda bilgi vermedi. Netflix yöneticisi, genişleyen Squid Game evreninin neye benzeyeceği konusunda da detaylara girmedi.

Netflix’in Squid Game için Stranger Things reçetesini uygulaması durumunda karşımıza oyunlar ve ekstra başka içerikler çıkabilir. Mevcut Squid Game ürünlerine yenilerinin eklenmesi de sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER