Eğlence

Spotify’dan podcast dinleyicilerinin işini kolaylaştıracak yeni özellik

spotify podcast

Spotify son zamanlarda yaptığı yatırım ve yeniliklerle podcast alanındaki en önemli oyunculardan biri hâline gelmiş durumda. Şirket yaptığı satın almaların yanı sıra kullanıcılarını podcast dinlemeye teşvik edecek özellikler de sunuyor. Bu özelliklerin en yenisi, Spotify’ın kullanıcılarına abone olmadıkları bir podcast’in bölümlerinden birini çalma listesine ekleme imkanını veriyor.

Söz konusu özellik oldukça basit biçimde işliyor. Artık her bir bölümünün yanında bir artı ikonu bulunacak. Bu ikona dokunulduğunda podcast bölümü, uygulamanın yeni bölümler bölümüne eklenecek.

Kullanıcılar daha önce bölümler bölümünde sadece abone oldukları podcast’lerin bölümlerini görebiliyordu. Kaydedilen bölümler ise artık “sizin bölümleriniz” başlıklı bölümde saklanacak.

Spotify sunduğu bu yeni özellik ile diğer podcast uygulamalarıyla arasındaki belirgin farklardan birini kapatmış oluyor. Bu özelliğin kullanıcılara abone olmadıkları içerikleri takip etme konusunda önemli bir rahatlık sağladığı söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER