Eğlence

Spotify Party müzik listeleri ev partilerini canlandıracak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Spotify Party

Ev partileri, pek çok kişinin yeni yıla girerken tercih ettiği eğlence biçimleri arasında yer alıyor. Bu partilerde katılımcıları “havaya sokmak” için doğru müzik seçimi büyük önem taşıyor. Ancak bu seçimi yapmak her zaman pek kolay olmayabiliyor. Popüler çevrim içi müzik servisi Spotify, bu süreci kolaylaştırmak adına kullanıcıların imdadına yetişiyor.

Spotify Party adını taşıyan özel müzik listeleri oluşturan şirket, tempoları birbirine uygun şarkıları profesyonel bir dokunuşla bir araya getiriyor. Kullanıcılar, kutlama amaçlarına uygun listeleri Spotify Party’nin çatısı altında bulunuyor.

Spotify, yeni hizmetinin hazırlanması sürecinde başarılı DJ ve prodüktör Diplo ile işbirliğine gitti. Kullanıcılar Diplo tarafından hazırlanan listelere ek olarak, popüler parti şarkılarının bulunduğu veya uzmanlar tarafından hazırlanan listeler arasından seçim yapabilecek.

Tempoları birbirine uygun şarkıların arka arkaya sıralandığı listeler sayesinde müziği hiç durdurmadan partiye devam etmek mümkün olacak. Kullanıcılar listede diledikleri değişiklikleri de akışı durdurmadan gerçekleştirebilecek.

Spotify’ın projede birlikte çalıştığı Diplo, 120 orijinal içerik ile Spotify Party’ye destek oldu. Bir parti için en önemli konunun doğru müzik listesini bulmak olduğunu söyleyen ünlü prodüktör, Spotify’ın parti listeleriyle kullanıcıları bu, küçük gözüken ancak önemli, zahmetten kurtardığını dile getirdi.

Yakın zamanda orijinal içeriklerinin sayısı olan Spotify Party’ye Spotify’ın iOS ve Android uygulamaları üzerinden erişilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER