Eğlence

Spotify arkadaşların favori şarkılarını özel bir çalma listesinde toplayacak

spotify connect otomatik kapatma
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

spotifyHaftalık Keşif adını taşıyan kişiselleştirilmiş çalma listeleri, Spotify’ın en sevilen özellikleri arasında yer alıyor. Kullanıcılarının yeni şarkılar keşfetmesini kolaylaştırmayı amaçlayan şirket, bunun için yeni bir özellik daha sunmaya hazırlanıyor.

The Verge sitesinde yer alan habere göre, servis “Friends Weekly” adını taşıyan yeni bir çalma listesini test ediyor. Söz konusu listede kullanıcılara arkadaşlarının son zamanlarda en çok dinledikleri şarkılar sunuluyor. Bazı kullanıcıların bu listeyi birkaç aydır gördüğü belirtilirken, şirketin yakın zamanda testin kapsama alanını genişlettiği anlaşılıyor.

Paylaşılan yeni ekran görüntülerinden birisi ise farklı bir yaklaşımı işaret ediyor. Uygulamanın ana sayfasından alınan görüntüde, arkadaşların “Friends Weekly” listelerini özel bir kategori altında görmek mümkün oluyor. Bu listelerin takibi için ise liste sahibinin izninin gerektiği belirtiliyor. Ana ekrandaki özel bölümü hâlâ az sayıda kullanıcının gördüğü söyleniyor.

Spotify tarafından The Verge’e gönderilen açıklamada da özelliğin testlerinin devam ettiği belirtildi. Platforma daha sosyal bir hava katan bu özelliğin ne zaman tüm kullanıcılara açılacağı ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER