Eğlence

Spotify 24 Nisan’da mobil uygulamasındaki yenilikleri duyuracak

spotify connect otomatik kapatma

spotifySpotify gelecek hafta düzenleyeceği etkinlikte mobil uygulamasında yapacağı değişikliklerin duyurusunu gerçekleştirecek. Şirket tarafından etkinliğin davetiyeleri gönderildi. Etkinlikte şirketin Ar-Ge şefi Gustav Söderström, ürün geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Babar Zafar ve yaratıcı servisler küresel şefi Troy Carter da birer sunum gerçekleştirecek.

24 Nisan’daki etkinlikle ilgili dedikodular, Spotify bir iki hafta önce ilk davetiyeleri gönderdikten hemen sonra ortalıkta dolaşmaya başlamıştı. Başlangıçta sadece duyuru için belirtilen günün takvimde işaretlenmesi tavsiye edilmişti. Bu durum tahminlerin yapılmasına neden olmuş, şirketin mobil uygulamasına güncellemeler getirebileceği veya belki de özel donanımları duyurabileceği öne sürülmüştü.

Şimdi etkinliğin mobil uygulamayla ilgili olduğu kesinleşti. Bu seferde uygulamada neler olabileceğine dair tahminleri konuşmaya başlayacağız demektir. Spotify bir süredir belirli iOS hesaplarıyla sesle kontrolü test ediyordu. Bu sayede kullanıcılar uygulama içinde seslerini kullanarak daha rahat biçimde gezebilir.

Ayrıca geçen hafta çıkan bir habere göre, şirket ücretsiz abonelik modelinde bazı değişiklikler üzerine çalışıyor. Bunların da, özellikle mobil cihazlar üzerinden kullananlar için servisin kullanımını kolaylaştıracağına dikkat çekiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER