EğlenceManşetler

Spotify 2021 Özeti ile bu yılki müzik zevklerinizi görün

spotify 2021 özeti

Spotify, 2021’in çok büyük bir kısmında en çok dinlenen sanatçıları ve albümleri ortaya çıkardığı ve merakla beklenen Wrapped köşesini, diğer bir deyişle Spotify 2021 Özeti bölümünü yayınladı. Bu yıl, en sevdiğiniz ve çok dinlediğiniz parçalarınızı özelleştirilmiş bir film, aura veya oyun kartlarıyla paylaşmanıza yardımcı olacak daha fazla sosyal medya dostu özellik bulunuyor.

Doğal olarak, Spotify’ın otomatik olarak oluşturduğu görüntüleri kendi sosyal medya zaman akışınızda ve ilk kez doğrudan TikTok’ta paylaşabilirsiniz. Bu paylaşımların arkadaşlarınızla epey etkileşim yaratacağını, dolayısıyla Spotify için Apple ve YouTube gibi rakiplerin eşleşemeyeceği değerli bir pazarlama kanalı sağlayacağını söyleyebiliriz.

Spotify 2021 Özeti nasıl görülür?

Spotify 2021 Özeti bölümünü nasıl bulacağınız konusunda bilgiler verelim: Tüm etkileşimli özellikleri elde etmek için Spotify mobil uygulamasını açmanız gerekiyor; bu bölüm masaüstü veya web sürümünde mevcut değil. Bir iPhone veya Android cihaz kullanıyorsanız, bu bağlantıya tıkladığınızda Spotify uygulaması açılacak ve beklediğiniz bölüm görünecektir. Henüz göremiyorsanız, uygulamayı güncellemenizi tavsiye ederiz.

Spotify 2021 Özeti içinde yer alan yeni özellikler

Spotify uygulamasını kullanmıyorsanız, bir hesaba sahip değilseniz veya bu yeni özelliği henüz görmüyorsanız, paylaşımı teşvik etmek amacıyla 2021 Özeti içinde eklenen yeni özelliklerden bazıları şu şekilde sıralanıyor:

spotify 2021 özeti

Film özelliği yıl boyunca dinlediğiniz çeşitli şarkıları açılış ve çeşitli hikâyelerin eşliğinde, bir film havasında sunuyor.

spotify 2021 özeti

Spotify kullanıcıları, en iyi iki müzik ruh haline göre ses auralarının görselleştirmesini de görebiliyor.

spotify 2021 özeti

Ayrıca Spotify, kart oyunu olarak nitelendirebileceğimiz; oyun oynayabileceğiniz ve arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz veri tabanlı bir oyun da yayınladı. İki gerçek ve bir yalan tarzında oyuncular, başka bir kullanıcının dinleme geçmişi hakkındaki ifadelere bakabilir ve hangisinin yalan olduğunu tahmin edebilir.

Bunlara ek olarak Spotify, kullanıcıların Spotify kendi 2021 Özetlerini karıştırmasına ve sonuçları sosyal medyada paylaşmasına izin vererek bu yıl piyasaya sürülen karışım özelliğini genişletmek için Wrapped’i kullanıyor. Spotify’ın hem kişiselleştirilmiş hem de editoryal olarak seçilmiş içerik ve çalma listelerini içeren 2021 Özeti sayfası da mevcuttur.

TikTok dışında, 2021 Özeti kartlar doğrudan Snapchat, Twitter, Instagram ve Facebook üzerinden paylaşılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER