Eğlence

Örümcek Adam’ın Yeni Serüveni: İkinci Oyunun İlk Görüntüleri Karşınızda

spider-man 2

Heyecanla beklenen Marvel’s Spider-Man 2‘nin ilk oyun içi görüntüleri nihayet ortaya çıktı. Bu, popüler Marvel’s Spider-Man serisinin devam oyunu olacak ve 2023 sonbaharında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Çarşamba günkü büyük açıklama ile, oyunun heyecan verici unsurlarını bir arada görme fırsatı bulduk.

Kendini eşsiz bir avcı olarak tanımlayan Kraven the Hunter, Marvel’s Spider-Man 2’deki ilk görünümünü gerçekleştiriyor. Kraven, eşini arıyor ve bu durum, Marvel’ın New York şehrinin sakinleri için pek de iyi haber değil. Peter Parker ve Miles Morales’ın içinde bulunduğu Örümcek Adam ekibi, Kraven’in başlattığı büyük avın yanı sıra yeni bir Symbiote tehdidi ile karşı karşıya.

Oyunun başlamasını beklemek zorunda değiliz; hikaye hemen Peter Parker’ın, hikayemizin asıl Örümcek Adam’ın, kapıyı açmasıyla başlıyor. Ama dikkat çeken nokta şu ki Peter, çok sevilen ve ikonik olan Siyah Kostüm’ü giyiyor ve bir dövüşe hazır görünüyor.

Örümcek Adam’ın bu yeni kostümü, bir dizi yeni hüner getiriyor. Artık daha saldırgan bir savaş stili ve Symbiote tentaküllerinin yardımıyla düşmanlarını daha sert bir şekilde vuruyor. Peter’ın yeni kostümü, oyun içindeki düşmanları üzerinde korku uyandırabilir, ancak Kraven ve onun eğitimli Avcıları, bir dövüşten korkacak türden değiller. Yeni dövüş yetenekleri ve biraz hünerle, bu yeni ve zorlu rakipleri alt edebiliriz.

Örümcek Adam’ın yeni taktikleri yalnızca Peter’la sınırlı değil; Miles Morales da Marvel’s Spider-Man 2‘de dönüş yapıyor ve hikayemizin kilit bir oyuncusu olacak. Demo sırasında, Miles’ı Harlem’deki Lizard’ın peşinde görüyoruz. Zaman çok önemli.

Örümcek Adam’ın hızında büyük bir artış gözlemleyebiliriz. Hava kanallarını kullanarak şehrin üzerinde hızla ilerleyebilir ve PS5 konsolunun SSD’sinin kapasitesini tam anlamıyla hissedebiliriz.

Miles ve Peter, Lizard’ı takip ederken ve Avcıları durdururken, Marvel’s Spider-Man 2‘nin oyun içi atmosferini ve ayrıntılarını daha net bir şekilde görebiliyoruz. Oyunun atmosferi, PS5 konsolunun özelliklerinin tam anlamıyla kullanılmasıyla daha da gerçekçi hale getirilmiş.

İkinci oyun, her iki Örümcek Adam’ın hikayesini de içeriyor ve oyuncuların, ikilinin birlikte çalışmasının keyfini çıkarabileceği eşsiz anlara tanıklık etmeye hazırlanıyoruz.

İLGİLİ HABERLER