Teknoloji

Spark Android ve iOS uygulamalarına tasarım ve performans güncellemeleri

spark android ios

Spark Android ve iOS için var olan en iyi e-posta uygulamalarından bir tanesi. Bu uygulama birçok özelleştirme seçeneği ve birçok üst sınıf özelliği kullanıcılara sunuyor. Ancak söz konusu tasarım olduğunda bazı rakiplerinin gerisinde kalıyordu. Son güncelleme ile birlikte bu tarafta da dikkate değer adımlar atılıyor.

Spark mobil uygulamalarına gelne en son güncelleme ile birlikte Spark, daha çekici bir tasarım kazanıyor ve kullanması daha zevkli bir hâle geliyor. Aynı zamanda uygulamaya yeni bir koyu mod ayarı da eklendi.

Garip ve pencereli tasarıma sahip eski uygulamanın yerini, daha düzgün görünen, seçtiğiniz moda göre beyaz veya siyah renkte sunulan bir arka plana sahip tasarım alıyor. Aynı zamanda ihtiyaç duyulan bazı görsel düzenlemeler de yapılmış. Bunların arasında yeni bir yazı tipi ve kişilerin e-posta adreslerinin hemen yanında küçük resimlerini görüntüleme imkanı da bunlara dahil.

Güncelleme sadece görsel değişiklikler içermiyor. Aynı zamanda Spark daha fazla özelleştirme seçeneği de sunuyor. Kullanıcılara her bir açılan e-posta iletisinin altında daha fazla aksiyon seçme imkanı sunuyor.

Ayrıca yeni Spark iPadOS’te çoklu pencere desteği de sunuyor. Kullanıcılara aynı anda birden fazla e-posta iletisi açma imkanı veya bir e-posta iletisini diğerinin yanına yerleştirerek daha kolay cevap verme kolaylığı sunuluyor.

Güncellenmiş Spark uygulamasının Android ve iOS sürümleri ilgili mağazalarda dağıtıma çıktı.

İLGİLİ HABERLER