Teknoloji

Sony Xperia Z4’e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internete sızdı

sony-xperia-z4-sizinti-1

Sony’nin yeni amiral gemisi telefonu olması beklenen Xperia Z4’e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internete sızdı. Yunan web sitesi In2mobile tarafından yayınlanan fotoğraflarda “E6553” kod adını taşıyan bir cihaz görülüyor. Xperia Z4’e dair geçmiş sızıntılarda da akıllı telefon için “E6553” kod adının kullanıldığı görülmüştü.

Fotoğraflarda görülen cihazın arka kamerası Z3’te kullanılan arka kameraya bir hayli benziyor. Sony Xperia Z4’ün ön yüzüne ait fotoğraflarda ise arayüzdeki Walkman ve PlayStation ikonları göze çarpıyor.

sony-xperia-z4-sizinti-2

Sony tarafından daha önce yapılan açıklamalarda PlayStation Music gibi yeniden isimlendirilen servislerin konsolların yanı sıra Xperia akıllı telefonlarda da yer alacağı belirtilmişti. Sızan Xperia Z4 fotoğraflarında bu açıklamayı destekleyen bir kanıt olmaması akılları karıştırıyor.

sony-xperia-z4-sizinti-3

Ancak sızan fotoğraflardaki cihazın henüz ilk prototiplerden biri olabileceğini unutmamak gerekiyor. Xperia Z4’ün 5.1 inç QHD ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza ve 20.7 megapiksel arka kamera ile birlikte gelmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER