Sony şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi’nde yeni nesil Xperia Z2’yi tanıtmaya hazırlanıyor. AndroidSaS sitesi tarafından dile getirilen bu iddianın ne kadar doğru olduğu tartışılır, ne de olsa bu sitenin Sony haberleri noktasında güvenilirliği bilinmiyor. Ancak haberde @evleaks’in Twitter’da yaptığı bir paylaşıma atıfta bulunuluyor. @evleaks son aylarda yaptığı doğru çıkan sızıntılarla biliniyor. Bu nedenle söz konusu habere de biraz daha değer vermek iyi olur gibi görünüyor.
AndroidSaS’ın haberine göre Xperia Z2’de 5.2 inç, 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü ekran, 20.7 megapiksel kamera ve 3700 mAh kapasiteli batarya bulunacak. Xperia Z2’nin de suya dayanıklı ve süper ince bir kasaya sahip olacağı söyleniyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor Magic 9 serisinde 11.000 mAh pil ve aktif fan bir arada

Honor Magic 9 Pro Max 8800 mAh pil ve çift 200 MP kamerayla geldi

Sony Japonya’da PS5 Pro almak isteyenlere 60 saat şartı getiriyor

Sony onlarca yıllık CES geleneğini 2027’de bozuyor

OPPO Find X10 fiyatları Avrupa için sızdı: Pro Max 1.799 avroya çıkabilir
Xperia Z2’nin en fazla ilgi çeken unsuru 2K çözünürlüklü ekranı olacak gibi görünüyor. Samsung’un nisan ayında çıkarmasını beklediğimiz Galaxy S5’te de benzer çözünürlüklte bir ekran bulunması tahminler arasında yer alıyor.
@evleaks de bu ayın başlarında Sirius kod adlı bir cihazdan bahsetmiş, bunun 5.2 inç ekran ve Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AB yongaüstü sistemle çıkacağını kaydetmişti.
İlgili >> Android SaS



