Manşetler

Sony Xperia Z2 şubat ayında 5.2 inç ekranıyla çıkış yapabilir

Sony şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi’nde yeni nesil Xperia Z2’yi tanıtmaya hazırlanıyor. AndroidSaS sitesi tarafından dile getirilen bu iddianın ne kadar doğru olduğu tartışılır, ne de olsa bu sitenin Sony haberleri noktasında güvenilirliği bilinmiyor. Ancak haberde @evleaks’in Twitter’da yaptığı bir paylaşıma atıfta bulunuluyor. @evleaks son aylarda yaptığı doğru çıkan sızıntılarla biliniyor. Bu nedenle söz konusu habere de biraz daha değer vermek iyi olur gibi görünüyor.

Sony-Xperia-Z1-inceleme-00013

AndroidSaS’ın haberine göre Xperia Z2’de 5.2 inç, 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü ekran, 20.7 megapiksel kamera ve 3700 mAh kapasiteli batarya bulunacak. Xperia Z2’nin de suya dayanıklı ve süper ince bir kasaya sahip olacağı söyleniyor.

Xperia Z2’nin en fazla ilgi çeken unsuru 2K çözünürlüklü ekranı olacak gibi görünüyor. Samsung’un nisan ayında çıkarmasını beklediğimiz Galaxy S5’te de benzer çözünürlüklte bir ekran bulunması tahminler arasında yer alıyor.

@evleaks de bu ayın başlarında Sirius kod adlı bir cihazdan bahsetmiş, bunun 5.2 inç ekran ve Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AB yongaüstü sistemle çıkacağını kaydetmişti.

İlgili >> Android SaS

İLGİLİ HABERLER