Teknoloji

Sony Xperia XZ3 sızıntısı cam ve metali buluşturan kasayı gösteriyor

sony xperia xz3Sony Xperia XZ3 ile ilgili sızıntı ve dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntıların en yenisi, akıllı telefonun tasarımını bir kez daha görmeyi sağlıyor. Xperia XZ3, görsel açıdan Sony’nin portföyündeki diğer telefonlardan pek uzaklaşmıyor.

Sony’nin tasarım konusunda kendi çizgisini koruduğu ve akıllı telefon pazarındaki modern eğilimlerden etkilenmediği de sızan fotoğraf sayesinde görülüyor. Pek çok üretici yeni telefonlarında çentikli ekranlara ve çift lensli kamera kurulumlarına yer verirken, Sony’nin Xperia XZ3’te bu iki akıma da uzak durduğu görülüyor.

Sızan fotoğrafta arka paneldeki parmak izi tarayıcısı dikkat çekerken, kameraya eşlik eden küçük flaş ve sensör de gözden kaçmıyor. Bu sensörün Sony’nin hibrit odak teknolojisinin bir parçası olduğu düşünülüyor. Telefonun ön panelinde tamamen cam tercih edilmiş olsa da, arka panelde ana materyal olarak metalin kullanıldığı belirtiliyor.

Sony Xperia XZ3’ün taşıyacağı bileşenler konusunda henüz ortada somut bir işaret bulunmuyor. Ancak daha önceki dedikodularda telefonun Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı taşıyacağı belirtilmişti.

İLGİLİ HABERLER