Manşetler

Sony kıvrımlı hatlarıyla dikkat çeken Xperia E4’ü tanıttı

sony-xperia-e4-100215

Sony, Xperia E4 ile uygun fiyatlı akıllı telefonlarının arasına bir yenisini daha ekledi. 960 x 540 piksel çözünürlüğünde 5 inç bir ekran barındıran Xperia E4, kullanıcılara 220 ppi gibi zayıf bir piksel yoğunluğu sunuyor.

Sony Xperia E4’e ihtiyaç duyduğu gücü dört çekirdekli 1.3 GHz işlemci sağlıyor. Bu işlemciye 1 GB RAM eşlik ediyor. Bu ikilinin hem pek çok görevi yerine getirebilecek yeterli bir performans hem de verimli bir pil ömrü sunacağı belirtiliyor. 2300 mAh kapasiteli pilin iki günlük bir kullanım imkanı sağlayacağının altını çizen Sony, Ultra Stamina modu sayesinde Xperia E4’ün pil ömrünün bir haftaya kadar uzayabileceğini de iddia ediyor.

Sonx Xperia E4’ün 5 megapiksel arka kamerası HDR çekim modu, panaroma çekmeye yarayan Sweep, Live on YouTube, Portrait ve Sound gibi uygulamalarla destekleniyor. 2 megapiksel ön kamera da kendisine özel bir uygulamayla birlikte geliyor. Cihaz kutusundan Android 4.4.4 KitKat işletim sistemiyle birlikte çıkacak.

8 GB’lık bir dahili hafıza alanı sunan Sony Xperia E4’ün OmniBalance tasarım dili çerçevesinde oluşturulmuş kıvrımlı hatları ilk bakışta göze çarpıyor. Sony Xperia E4’ün şubat ayı içinde tek SIM ve çift SIM destekli versiyonlarıyla satışa sunulacağı ifade edilirken, cihazın fiyatı konusunda bir bilgi verilmedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER