Teknoloji

Sony WH-1000XM4 kulaklıklarla ilgili ipuçları mobil uygulamada görüldü

Sony WH-1000XM4 kulaklıklarla ilgili

Sony’nin WH-1000XM3 kulaklığını çok yakında muhtemelen adını taşıyan bir WH-1000XM4 modeliyle takip edecek gibi görünüyor. Gürültü önleme özellikli yeni kulaklıkların bulgularına Sony Headphones Connect uygulamasının kodlarında ulaşıldı.

JustPlayingHard (@justplayinghard) rumuzlu bir Twitter kullanıcısı, uygulamanın WH-1000XM4 kulaklıklarını gösteren görüntülerin yanı sıra ayrıntılarını içeren bir bölümünü de paylaştı. Görünüş açısından XM3 ile aynı görünüyor. Ayarlarını Google Haritalar aracılığıyla bulunduğunuz yere göre değiştirebileceksiniz. XM3’ün DSEE HX ses yükseltmes teknolojisinin yapay zekâ tarafından güçlendirilmiş bir sürümü olabilecek DSEE Extreme adlı bir teknolojiyi destekleyecek.

XDA Developers‘tan gelen ayrı bir analiz de, yakında çıkacak kulaklıklarla ilgili yeni ayrıntıları ortaya çıkardı. XM4, aynı anda iki cihaz için eşleştirmeyi destekleyecek. Ancak bunu yaparsanız daha yüksek kalitede LDAC ses codec bileşeninden yararlanamayacaksınız. Aynı zamanda daha fazla Bluetooth eşlemesini hafızasında saklayabilecek.

Sony WH-1000XM3 kulaklıkları gözden geçirdiğimizde, Sony 1000X kulaklıkların her yeni versiyonunda ince ayar yaptığını ve bir kulaklık setinde bulacağınız en agresif gürültü önleme özelliklerini sunma deneyimini değiştirdiğini söylebiliriz. Sony’nin kulaklıklarının pahalı olmasından kaçınmak mümkün değil, ancak dışarıdan gelecek gürültüyü kesecek kaliteli ve değerli bir kafa üstü kulaklık seti için değecek miktarda para ödemiş oluyorsunuz.

Sony WH-1000XM4 modelinin ne zaman duyurulacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER