Teknoloji

Sony WF-C700N kablosuz kulaklığın fiyatı ve çıkış tarihi sızdı

sony wf-c700n

Sony WF-C700N kablosuz kulaklıkla ilgili ilk detaylar bir süre önce internete sızmıştı. Ünlü duyumcu Roland Quandt tarafından yapılan yeni bir paylaşım, kablosuz kulaklığın fiyatını ve çıkış tarihini gösteriyor. Best Buy kayıtlarına göre, WF-C700N 21 Nisan’da 120 dolar karşılığında satışa sunulacak. Bunun kulaklığın selefi WF-C500’ün çıkış fiyatından 20 dolar daha fazla olduğunu belirtmekte fayda var.

Best Buy kaydı kulaklığın teknik özelliklerine de ışık tutuyor. Artık erişilemeyen ürün sayfasında verilen bilgiye göre, WF-C700N aktif gürültü engelleme özelliğiyle geliyor. Bu özelliğin temelinde Sony’nin “Gürültü Sensörü Teknolojisi” bulunuyor.

Bluetooth 5.2 desteği ise kulaklığın eş zamanlı şekilde iki cihaza bağlanabileceği anlamına geliyor. WF-C500’de bulunan bazı özellikleri de devralan WF-C700N’de Sony’nin Dijital Ses Geliştirme Motoru’nun ve IPX4 sıçramalara karşı dayanıklılık sertifikası gibi özelliklerin de bulunması bekleniyor.

Sony WF-C700N 15 saat pil ömrü sunacak

Şarj kutusuyla birlikte kulaklığın pil ömrünün 15 saati bulması bekleniyor. Aktif gürültü engellemenin bu süreye yapacağı etki ise belirsizliğini koruyor. Örneğin, WF-C500 20 saat pil ömrü vadediyor. Ancak bu kulaklıkta aktif gürültü engelleme desteği bulunmuyor.

Sony WF-C700N’de hangi Bluetooth codec’leri için destek sunulacağı belirsizliğini koruyor. Ancak bahsedilen çıkış tarihinin çok uzak olmaması, belirsizliklerin kısa süre içinde ortadan kalkacağı anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER