Teknoloji

Sony’nin yeni kablosuz kulaklığının görselleri sızdı

Sony WF-C700

Sony WF-C700 adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını yakında kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Bu kulaklığa ait olduğu söylenen yeni görseller internete sızdı. Söz konusu görseller kulaklığın tasarımını detaylı biçimde görmeyi mümkün kılıyor. Buna ek olarak, WH-1000XM5 kulaklığın mavi renk seçeneklerini gösteren görseller de ortaya çıktı.

WF-C700’ün teknik özellikleri belirsizliğini koruyor. Ancak görsellerde kulaklığı dört farklı renk seçeneğiyle görmek mümkün oluyor. Bu seçenekler siyah, beyaz, mavi ve yeşil olarak sıralanıyor.

WF-C700 tasarımı itibarıyla akıllara Sony’nin 2021’de çıkardığı WF-C500’ü getiriyor. Değiştirilebilir kulak uçları ve USB-C şarj kablosu da WF-C700’de kullanıcıları bekleyenler arasında sayılıyor.

Sony’nin kafa üstü kulaklığı WH-1000XM5’i koyu mavi renk seçeneğiyle gösteren görseller de internete sızdı. Üzerindeki yazılar altın rengi olan kulaklığın taşıma kutusu da altın rengi bir fermuara sahip.

Sony WF-C700 ne zaman tanıtılacak?

Sony WF-C700’ün resmi duyurusunun yakında yapılması bekleniyor. Bu kulaklıkla birlikte WH-1000XM5’in yeni renk seçeneğinin tanıtılması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER