Teknoloji

Sony SRS-X2 ve SRS-X3 Bluetooth hoparlörlerle hareket ederken bas keyfi

Sony SRS-X2 ve SRS-X3 adlı iki yeni Bluetooth hoparlör çıkardı. Her iki ürün de hem bas seviyeleri hem de taşınabilirlik açısından sahiplerini memnun edecek gibi görünüyor.

sony-srs-x2-x3-190514

Kaliteli hoparlör tasarımlarıyla bilinen Sony iki yeni mobil hoparlörüyle çizgisini koruyor. Daha büyük boyutlu SRS modellerinin arasına katılan bu iki model bir yandan kaliteyi korurken bir yandan da boyut ve ağırlıkta önemli indirimlere imza atıyor. Her iki hoparlörde de NFC ve Bluetooth bağlantı desteği sunuluyor.

SRS-X3 bu ikiliden daha büyük olanı olarak dikkat çekiyor. 850 gr. ağırlığa sahip olan bu ürünün pili 7 saate kadar çalışma ömrü sunuyor. EDR’lı Bluetooth 2.1 kablosuz bağlantısını kullanan bu hoparlör pasif bas verici anteniyle 20 W gücünde ses çıkışı veriyor.

Sony SRS-X2 ise 500 gr. ağırlığıyla daha küçük ve rahat taşınabilir nitelikte bir ürün. Bas yansıtma ve daha geniş ses aralığı gibi niteliklerle desteklenen 20 W ses çıkışına sahip olan bu ürün Bluetooth 3.0 destekliyor ve 5 saate kadar çalışma ömrü sunan pil barındırıyor.

Sony SRS-X2 için 89, SRS-X3 için de 129 pound fiyat etiketleri belirlenmiş ve her ikisi de temmuz ayında İngiltere’de satışta olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER