Teknoloji

Sony’den Yıldız Savaşları temalı özel PlayStation 4

sony-ps4-yildiz-savaslari-170815

Disney tarafından düzenlenen D23 fuarına katılan şirketlerden biri olan Sony, Yıldız Savaşları temalı özel PlayStation 4 modelini görücüye çıkardı. Temanın ismi Sony tarafından “Yıldız Savaşları” olarak anılsa da, asıl unsurun Darth Vader’ın olduğu ilk bakışta anlaşılıyor.

Konsolun üst kısmında büyük bir Darth Vader resmi yer alıyor. Oyun kumandasında ise tuşlar için farklı renklerin tercih edilmiş olması gözden kaçmıyor.

Yıldız Savaşları Play Station 4 için Sony iki farklı paket sunuyor. Bu paketlerden birinde Star Wars: Battlefront’un “deluxe” versiyonu, diğerinde ise Disney Infinity 3.0’ın “başlangıç paketi bulunuyor. Söz konusu Battlefront paketi, özel oyun içerikleriyle birlikte gelirken, Infinity seti de özel figürler barındırıyor.

Özel üretim konsol, Yıldız Savaşları oyunlarını seven kitleyi cezbedecek başka teklifler de barındırıyor. Sony, her iki pakette de dört farklı Yıldız Savaşları oyunu için indirme kodları sunacak. Yıldız Savaşları temalı PlayStation 4, 17 Kasımda satışa çıkacak. Sınırılı sayıda üretilen konsolun ABD dışındaki ülkelerde piyasaya sürülüp sürülmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER