Manşetler

Sony 500 milyon PlayStation satışını 2 TB kapasiteli PS4 Pro ile kutluyor

playstation 4 en iyi oyunlar 2020

sony playstation 4 pro 500 milyon ozel surumSony’nin PlayStation macerası 1994’te başlamıştı. O günden bu yana çok sayıda konsol satan şirket, kısa süre önce 500 milyon barajını geride bıraktı. Bugüne kadar 525.3 milyon PlayStation satan Japon elektronik devi, bu başarısını özel bir konsolla kutladı. Sony PlayStation 4 Pro 500 Milyon Özel Sürüm adını taşıyan konsol kullanıcılara 2 TB depolama alanı sunarken, yarı saydam lacivert rengiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Sadece 50 bin adet üretilecek olan bu özel PS4 Pro, Sony’nin başarısını kutlamak için çıkarttığı tek ürün değil. Konsolla aynı tasarıma sahip Dual Shock 4 oyun kumandası da özel üretim PS4 Pro’ya eşlik ediyor. PlayStation Gold Kablosuz Kulaklık da 500 Milyon Özel Sürüm versiyonuyla potansiyel müşterilerinin karşısına çıkacak.

Sony daha önce de çeşitli başarıları ve olayları kutlamak amacıyla PlayStation 4’ün özel versiyonlarını hazırlamıştı. Şirket, 2014’te “Oyun Günleri” indirimi sırasında konsolun altın rengi-mavi versiyonunu gözler önüne çıkarmıştı. Sony aynı yıl PlayStation’ın çıkışını kutlamak adına “retro” tasarıma sahip PlayStation 4’ü de sınırlı sayıda üreterek satışa sunmuştu.

Sony PlayStation 4 Pro 500 Milyon Özel Sürüm, Türkiye’de eylül ayında satışa sunulacak. Dual Shock 4 500 Milyon Özel Sürüm oyun kumandası da yine eylülde raflarda olacak. PlayStation Gold Kablosuz Kulaklık 500 Milyon Özel Sürüm ise ekim ayında piyasaya sürülecek. Bu özel üretim konsol ve aksesuarların satış fiyatı konusunda ise şimdilik bilgi verilmedi.

İLGİLİ HABERLER