Teknoloji

Sony LinkBuds S aktif gürültü engelleme destekli en hafif ve küçük kulaklık olacak

sony linkbuds s

Sony’nin sıra dışı LinkBuds kulaklığının yeni versiyonu, aktif gürültü engelleme desteğine sahip en hafif kulaklık olacak. WinFuture sitesinin haberine göre, Sony LinkBuds S kablosuz kulaklığın bir topuzu tartıda 4,8 gram çekiyor.

Bu yıl piyasaya çıkan LinkBuds’ın bir topuzu 4 gram ağırlığında. Ancak bu modelde aktif gürültü engelleme desteği bulunmuyor. Aktif gürültü engelleme özelliği sunan AirPods Pro (5,4 gram), Beats Studio Buds (5,1 gram) ve Galaxy Buds Live (5,6 gram) gibi kulaklıkların hepsinin LinkBuds S’ten daha ağır olduğunu belirtmek gerekiyor.

WinFuture sitesinin haberine göre, LinkBuds S yüksek çözünürlüklü ses desteğine ve 5 mm. sürücülere sahip. Kulaklığın pil ömrünün orijinal LinkBuds’a kıyasla daha uzun olacağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. LinkBuds S ile tek şarjda 6 saatlik bir kullanım süresi sunuluyor. Şarj kutusuyla bu süre 20 saate çıkıyor. LinkBuds için bu sürelerin sırasıyla 5,5 saat ve 17 saat olduğunu belirtmekte fayda var.

sony linkbuds sLinkBuds S’in Sony’nin “sohbet için konuş” olarak adlandırılan modunu desteklemesi bekleniyor. Söz konusu özellik, kulaklığı takan kişi konuştuğunda oynatılan içeriği otomatik olarak durduruyor. Bu özellik ortam sesi modu ve aktif gürültü engelleme modu arasında geçiş de yapıyor.

WinFuture’ın haberine göre, Sony LinkBuds S Avrupa’da 199 avro karşılığında satılacak. Kulaklık siyah, beyaz ve bej renk seçenekleriyle yakında kullanıcıların karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER