Manşetler

Sony LinkBuds ile açık tasarımlı kulaklıklara yeni bir örnek

sony linkbuds

Sony, açık tasarımlı kulaklık pazarına yeni bir ürün sunuyor. Şirket salı günü, yurt dışı fiyatı 179,99 dolar olan yeni LinkBuds modelini tanıttı. Sony LinkBuds şirketin “açık halka tasarımı” olarak adlandırdığı benzersiz bir stile sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Kulaklıklardan geçen bu büyük halka deliği, her zaman daha fazla ortam sesi duymanızı sağlıyor. Samsung’un Galaxy Buds Live kulaklıklarından farklı olarak Sony, LinkBuds’ı etkisiz olacak bir aktif gürültü engelleme ile donatmakla uğraşmıyor. Gerçek bir aktif gürültü engellemeli Sony ürünü istiyorsanız, WF-1000XM4 kulaklıklar hâlâ en iyi seçeneğiniz olma özelliğini taşıyor.

LinkBuds silikon uçlara sahip değil, ancak silikon destekli yaylar yardımıyla kulaklarınıza oturur. Sony, kutuya dört farklı boyutta yay yerleştirmişi. Halka biçimindeki 12 mm ses sürücüleri, Sony’nin 1000XM4 kulaklıklarıyla benzer şekilde V1 işlemci tarafından desteklenir ve DSEE ses yükseltme sunar. Ancak daha pahalı olan amiral gemisi kulaklıklarda bulunan LDAC desteğinden yoksundur.

sony linkbuds

LinkBuds kullanırken parçaları atlama, ses seviyesini ayarlama ve bunun gibi kontrol işlemlerini gerçekleştirmek için, kulağınızın önündeki kısma dokunabilirsiniz. Sony burayı “geniş tıklatma alanı” olarak adlandırıyor.

Sony LinkBuds pil süresi ve bağlantı özellikleri

Pil açısından, LinkBuds tek bir şarjla 5,5 saat sürekli oynatma süresi sunuyor. Şarj kutusu da 12 saat daha dinleme imkanı sağlıyor. Suya dayanıklılık tarafında IPX4 derecesine sahiptir. Android’de Fast Pair’i ve Windows 10 / 11’de Swift Pair’i destekliyor. Ne yazık ki, kablosuz şarj özelliği bulunmuyor.

Sony LinkBuds 179.99 dolarlık yurt dışı fiyatıyla, koyu gri ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER