Eğlence

Sony yanlışlıkla bir filmin tamamını YouTube’a yükledi

sony khali the killerGünümüzde pek çok film stüdyosu, vizyona sokmadan önce yeni filmlerinin fragmanlarını YouTube’da paylaşıyor. Filmin vizyona girmesinin üzerinden biraz zaman geçtikten sonra ise filme ait bazı sahneler ise kesintisiz olarak YouTube’da yayınlanıyor. Bu süreçlerde hata yapmak pek kolay olmasa da, ara sıra problemler yaşanabiliyor. Sony Khali The Killer isimli filminin tamamını yanlışlıkla YouTube’a yükleyerek bu süreçte yaşanabilecek aksaklıkların ilginç bir örneğini sergiledi.

Şirket film stüdyosu Sony Pictures’ın YouTube kanalına yüklediği filmi, vakit kaybetmeden kaldırdı. Ancak bu durum, yapılan hataya dair ekran görüntülerinin alınmasını engelleyemedi. Filmin YouTube’da yayınlandığını gösteren ekran görüntüsü, Gizmodo tarafından paylaşıldı.

Paylaşılan ekran görüntülerine bakıldığında Sony’nin filmin DVD’sinin ve dijital ortamda yayınlanmasını duyurmak amacıyla fragman yayınlamak istediğini gösteriyor. Film, hâli hazırda ABD’de Vudu isimli dijital platform üzerinde izlenebiliyor. HBO Go, Hulu ve Netflix gibi platformlarda ise filmi izlemek mümkün olmuyor.

Sony Khali the Killer filminin tamamını YouTube üzerinde yanlışlıkla yayınlayarak önemsiz bir hata yapmış gibi görünse de, bu tarz hamlelerin böyle büyük şirketlerin prestijine zarar verdiğini unutmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER