Teknoloji

Sony IFA 2016 davetiyesinde yeni ürünlerin ipuçlarını veriyor

sony ifa 2016
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony ifa 2016Sony, yeni ürünlerini IFA 2016’nın ziyaretçilere açılmasından bir gün önce, Berlin’de tanıtmayı planlıyor. Şirket tüketici elektroniği fuarı kapsamında düzenleyeceği toplantının davetiyelerini göndermeye başladı. Davetiyeye bakılırsa, Sony’nin toplantı gündemi epey yoğun olacak.

1 Eylül tarihinde, Türkiye saatiyle öğleden sonra 2’de başlaması beklenen bu basın toplantısında Sony’nin Xperia, PlayStation, Walkman, Bravia gibi farklı markalar altında toplanan elektronik ürünlerine dair yenilikleri göreceğiz.

Sony’nin davetiyesinde bir Xperia telefonunun arka yüzeyi, kenarından görülen bir VR başlığı, birtakım taşınabilir medya oynatıcıları, bir tür video kamera ve şık görünümlü bir çift kulaklık dikkat çekiyor.

Sony’nin IFA etkinlikleri genellikle Smart TV duyurularına da ev sahipliği yapar. Bu sefer de geleneğin bozulmayacağını düşünüyoruz. Ne var ki, Sony’nin SmartWatch 4’ü tanıtacağına dair bir işaret yok. Aynı zamanda Japon şirket bir Xperia tableti de tanıtmayacak gibi görünüyor. Mobil tarafta etkinliğin yıldızları Xperia XR veya Xperia C6 Ultra olabilir. Her şeyi yaklaşık iki hafta sonra gerçekleşecek Sony IFA 2016 etkinliğinde görme fırsatına sahip olacağız.

İLGİLİ HABERLER