Teknoloji

Sony Ericsson gelecek hafta tanıtacağı yeni Xperia ile ilgili ipuçlarına devam ediyor

Sony Ericsson’un CES öncesi verdiği ipuçları devam ediyor. Bir önceki gün “büyük bir şeyin” gelmekte olduğunu haber veren şirket şimdi de HD destekli bir Android cihazı olduğu görülen bir cihazın yakın plan fotoğraflarını Facebook sayfası üzerinden yayınladı.

Sony Ericsson’un yayınladığı fotoğraflar beklenen cihazın Xperia arc S ile aynı veya ona çok yakın bir kasada gelebileceğini işaret ediyor. Fotoğrafladaki ayrıntılarda Xperia arc S’teki gibi kavisli kamera çekim tuşu, microUSB girişi, HD kamera etiketi dikkat çekiyor. Kamera arayüzündeki fotoğraf/video geçiş düğmesi de yeni telefonun multimedya odaklı bir cihaz olacağının ipuçları sayılabilir.

Sony Ericsson Xperia arc HD olarak adlandırılması muhtemel olan bu cihazın teknik özellikleriyle ilgili çeşitli bilgiler de mevcut. 1.5 GHz’lik çift çekirdekli işlemci veya 1 GHz’lik dört çekirdekli işlemci barındıracağı iddia edilen bu cihazda 12 veya 13 megapiksel kamera, 1080p Full HD video kayıt yetenekli kamera, 16 GB veya 32 GB’lık depolama alanı, 960 x 540 veya 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran bulunabilir. Telefonun Android Ice Cream Sandwich ile gelmesi de beklentiler arasında bulunuyor.

İlgili – Facebook (Sony Ericsson)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER