EğlenceManşetler

Sony’nin E3 2018 duyuruları – Video

Sony’nin E3 2018 basın konferansı Microsoft’un 50’den fazla yeni oyun gösterdiği etkinlik kadar bereketli değildi. Yine de, dikkate değer duyuruların gerçekleştirildiği bir etkinlik oldu.

İşte Sony E3 2018 basın konferasının öne çıkan duyuruları:

The Last of Us Part II

Romantik sahnelerle başlayan fragman daha sonra yerini felaket sonrası sahnelerle donatılmış oynanış görüntülerine bırakıyor. Tam de seriden beklenildiği gibi…

Ghost of Tsushima

Oynanış videosu ilk kez gösterilen bu samuray hikayesi Moğol istilası sırasında geçiyor. Birçok kılıç ve gövde hareketini bir arada görüyoruz.

Control

Resident Evil 2

Popüler zombi öldürme serisinin yeniden yapımının oynanış videosunun, E3 2018 konferansını izlemeye gelenlerden en fazla tepkiyi gören içerik olduğu söyleniyor. Oynanış videosunda epey detay gizli, özellikle yüz yiyen bir adamın yakından vurulması oldukça etkileyici görünüyor. Ön siparişe sunulan oyun gelecek yılın ocak ayından itibaren dağıtıma çıkacak.

Trover Saves the Universe

Rick and Morty‘nin yaratıcılarından bir tanesinin elinden çıkmış olan bu oyunun fragmanı epey renkli ve eğlenceli görünüyor.

Death Stranding

En yaratıcı oyun fragmanlarından bir tanesine sahip olan Death Stranding‘de eşsiz manzaralar, bir bebeğin doğumunun yakın çekimi gibi detaylar da dikkat çekiyor.

Marvel’s Spider-Man Game

Eylül ayında çıkacak oyun, Sony E3 2018 konferansının en fazla ilgi gören içeriklerinden oldu. Sony, bu oyunun detaylı bir oynanış videosunu gösterdi. Bu videoda Örümcek Adam tanıdık bazı kötü kahramanlarla mücadele ederken görülüyor.

İLGİLİ HABERLER