Ulaşım

Sonos Audi iş birliğiyle ses teknolojisini otomobillere götürüyor

sonos audi

Sonos, Audi ile iş birliğine giderek üst kalite ses ürünlerini Alman otomotiv devinin Q4 E-Tron otomobiline yerleştirdi. Bu otomobil açılımı, Kaliforniya merkezli Sonos için bir ilk niteliği taşıyor.

İki şirket arasındaki iş birliği ilk olarak Protocol sitesi tarafından gündeme getirilmişti. Audi’nin paylaştığı Q4 E-Tron kabin fotoğraflarında Sonos logosunun görünmesinin ardından Sonos CEO’su Patrick Spence de anlaşmayı doğruladı.

Q4 E-Tron, Audi’nin yeni nesil elektrikli otomobili olacak. Şirket, geçtiğimiz salı günü otomobilin kabin fotoğraflarını paylaşmıştı. Bu fotoğrafların odak noktasında artırılmış gerçeklik destekli yeni koltuk arkası ekranlar olsa da, Sonos logosunun varlığı da dikkatli gözlerden kaçmadı.

Sonos’un yatırımcı etkinliğinde konuşan Patrick Spence, konuyla ilgili bir soruyu şu şekilde yanıtladı: “Farklı ses kategorilerinde olmak istiyoruz. Bunun büyük bir kısmında da otomobiller bulunuyor. Ses deneyimimiz otomobillere getirmek için ilk iş birliğini Audi ile yaptık. Bu iş birliğine dair detayları önümüzdeki ay açıklayacağız.”

sonos audiSonos, Audi iş birliğiyle otomotiv endüstrisine giriş yapan ses ürünleri üreticileri arasındaki yerini aldı. Bu grupta Bose, Bowers & Wilkins ve Bang & Olufsen gibi önemli markalar da bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER