Teknoloji

Sonos’un AirPods Max rakibi kulaklığı Ace’in tasarımı ve fiyatı ortaya çıktı

sonos ace

Sonos’un uzun süredir beklenen ve konuşulan kablosuz kulaklığını haziran ayında tanıtması öngörülüyor. Şirket daha önce kulaklığı nisan ayında duyurmayı planlasa da, bunun bir yazılım sorunu nedeniyle ertelendiği belirtilmişti. Sonos’tan henüz cihazla ilgili detaylar paylaşılmasa da, şirketin Hollanda’daki resmi dağıtımcılarından Schuurman kulaklığın özelliklerini ve görsellerini yayınladı. Sonos Ace adıyla çıkacağı görülen kulaklığa ait görseller Reddit’te de paylaşıldı.

Görsellere göre, Ace’in kutusunda kulaklıklar, bazı kablolar ve bir taşıma çantası yer alacak. Kulak üstü kısımlardaki geçiş anahtarları da görsellerin gösterdikleri arasında bulunuyor.

Görüntü kalitesi düşük olduğu için Ace’in ne kadar “üst sınıf” olacağı konusunda net bir şey söylemek kolay değil. Ancak Schuurman’ın kayıtlarında satış fiyatı 403.58 avro olarak görünüyor. Bunun daha önce Bloomberg tarafından iddia edilen 449 dolar satış fiyatına yakın olduğu söylenebilir.

sonos ace

Sonos Ace ile durgun satışları artırmayı hedefliyor

Daha önce çıkan haberlere göre, Sonos CEO’su Patrick Spence, yeni cihaz kategorisinin piyasaya sürülmesinin, yıllar süren durgun satışların ardından hoparlörleri ve ses çubuklarıyla tanınan şirketin büyümesine yardımcı olabileceğini umuyor.

sonos ace

Sonos Ace’in şirketin mevcut cihazlarıyla çalışacak şekilde tasarlandığı ve yerleşik Wi-Fi bağlantısını kullanarak doğrudan TV’lerden ve müzik akışı hizmetlerinden ses akışı sağlayabildiği söyleniyor. Sonos ayrıca gelecekte Apple’ın AirPods ve diğer benzer ürünleriyle rekabet edebilecek bir kulak içi modeli piyasaya sürme ihtimalini de araştırıyor.

İLGİLİ HABERLER