Teknoloji

Sonbaharda beklenen OnePlus 7T Pro’nun ilk fotoğrafları görüldü

oneplus 7t pro sızıntı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus normalde bir yıl içinde iki adet amiral gemisi telefon modeli çıkarır. Yılın ilk yarısında çıkan modeli bir altı ay kadar zaman sonra “T” modeli izler.

Bu yıl ise geçen yıllardan farklı olarak, standart OnePlus 7 modelinin yanında bir de OnePlus 7 Pro modeli gördük. Son sızıntılara göre bu “Pro” modelin devamı da OnePlus 7T Pro ile birlikte gelmeye devam edecek.

SlashLeaks tarafından paylaşılan ve öncelikle Weibo’dan sızan fotoğraflar, OnePlus 7T Pro adını taşıdığı iddia edilen modelin gerçek hayattan yansıyan karelerini gösteriyor.

Her iki fotoğrafta da ürün koruyucu kılıfta görünüyor. Bu nedenle ekran dışındaki çoğu tasarım ayrıntısı gizli kalıyor. Bir fotoğrafta Android Beta Program ekranı görünüyor. Diğerinde ise pikselleştirilmiş ana ekran görüntüsü göze çarpıyor. Anlıyoruz ki, bir şeyler gizlenmek isteniyor.

Bu iki fotoğrafa bakarak OnePlus 7T Pro’da neler göreceğimizi söyleyemeyiz. Ancak tıpkı OnePlus 7’de olduğu gibi, ön yüzü tamamen ekranın kaplayacağını anlıyoruz.

Bunun dışında bir de, OnePlus 7 Pro’ya göre gözle görülür bir farkın da tepeye yerleştirilmiş hoparlör ızgarasının olduğunu anlıyoruz. OnePlus 7 Pro’dakine göre daha fazla göze çarpıyor.

Geçmişte “T” modelleri genellikle tasarımdan çok içerideki bileşenlere odaklanırdı. Ne var ki, OnePlus 6T modeliyle birlikte bu kuralda bir istisna oluşmuş ve su damlası çentikli ekranı bu modelde görmüştük. Benzer şekilde bir küçük tasarım değişikliğini OnePlus 7T Pro’da da görebiliriz.

Şu an için bu fotoğraflar, OnePlus 7T Pro’nun ilk fotoğrafları olarak kayıtlara geçiyor. Telefonun yıl bitmeden önce resmiyet kazanmasını bekliyoruz. Resmi tanıtımına kadar da yeni fotoğraflar görmeye devam edeceğiz.

İLGİLİ HABERLER