Teknoloji

Snapchat Windows Phone uygulaması yakında yayınlanabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

snapchat windows phoneResmi Snapchat Windows Phone uygulamasının geçtiğimiz yıl yayınlanması bekleniyordu. Söz konusu beklentinin gerçeğe dönüşmemesi ve Snapchat CEO’su Evan Spiegel’in işletim sistemine dair açıklamaları, akıllara bazı soru işaretlerinin gelmesine neden olmuş; üçüncü taraf Snapchat uygulamalarının da bu süreçte Windows Mağaza’dan çıkarılması akılları iyiden iyiye karıştırmıştı.

Ancak gelen son haberler, sürecin sona ermediğini gözler önüne seriyor. Lumia’nın Twitter’daki İspanyolca destek hesabı, bir kullanıcı sorusunu yanıtlarken uygulamanın yakında Windows Phone’daki yerini alacağı müjdesini verdi.

Microsoft, bu süreci mümkün olduğunca çabuk biçimde tamamlamak adına Snapchat işe birlikte çalıştığı bilgisini paylaşmaktan da geri kalmadı.

Snapchat Windows Phone uygulamasının çıkış zamanı halen belirsiz

Her şeye rağmen, söz konusu duyurunun resmi Microsoft blogundan değil de Twitter üzerinden işleyen bir destek hesabından yapıldığını akıllardan çıkarmamakta fayda var. Dolayısıyla Microsoft veya Snapchat cephesinden daha resmi bir açıklama gelene kadar biraz temkinli bir tutum takınmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER